top of page

Vacature: Zelfstandig werkend kok

We bieden

We draaien er niet om heen: het is (tijdens piekmomenten) stevig doorwerken bij Hart van Sluis. Rustige dagen zijn er zelden. Daar staat een prima salaris tegenover en een goede balans met tussen werkdagen en vrije dagen. Wat zeker zo belangrijk is, is dat je werkt met een goed en gemotiveerd team. We vinden een goede werksfeer en een goede band met collega’s erg belangrijk. Teamwork makes the Dream work. Wij zetten in op langdurige arbeidsrelaties, een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij.

We vragen

Wat doen onze ZELFSTANDIG WERKEND KOKS?

(Wat moeten we zonder?!) Als kok sta je je mannetje en ga je mee in de "strijd". Je draait lunch en diner en draait je hand niet om wanneer je moet ondersteunen bij een partij. Je kunt (na verloop van tijd) alle kanten van de keuken bemannen en stuurt samen de keukenhulpen aan. De chef kan op je bouwen en zelfstandig breng je lunch of diner tot een goed eind. Uiteraard werk je nauwkeurig en ben je fijn in de omgang.

Wie is onze ZELFSTANDIG WERKEND KOK?

Je bent een aanpakker en niet bang om een aantal uren achter elkaar hard te werken. Daarnaast werk je zorgvuldig en gestructureerd. Naast samen werken maak je ook graag plezier met je collega’s. Je bent gemotiveerd en draagt bij aan de sfeer. Iedere dag begin je met goede moed!

NEVER A DULL MOMENT!

Hart van Sluis is een dynamisch bedrijf aan de Groote Markt in Sluis. We zijn jong van geest en staan stevig in de schoenen. Lunchen op het terras, tapas aan de bar, 3-gangen keuzemenu’s in de zaak of een buffet op onze eerste etage, we doen het allemaal! We zijn niet kinderachtig en hebben een no-nonsense keuken met grootse daden. We werken met plezier om iedere dag tot een succes te maken. Deze vacature is ook in te vullen als Kok Kleine Kaart.

Vergoeding en voorwaarden

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

​

Salaris: €2.200,00 - €2.600,00 per maand

​

Verwacht aantal uur: 38 per week

​

Aanvullende vergoedingen:

  • Fooi

  • Overuren uitbetaald

  • Vakantiegeld
     

Arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket

  • Personeelskorting

  • Reiskostenvergoeding
     

Flexibele taalvereiste:

  • Nederlands niet vereist
     

Werkschema:

  • Flexibele werkuren
     

Ervaring:

  • Horeca: 1 jaar (Gewenst)
     

Werklocatie: Fysiek

Zie jij het zitten om in het keukenteam mee te draaien? Klik dan op de knop!

bottom of page