16_17-11-2009_2449.jpg

Marco Hoogesteger

Eigenaar

Marco Hoogesteger is Sluizenaar van geboorte en opgegroeid in Aardenburg. Hij was al op jonge leeftijd actief in de horeca.

Eén van zijn eerste werkplekken was Hart van Sluis, wat toen van Aad Scholtes was. Daar is zijn passie voor horeca ontstaan en gegroeid. Veel van Aad’s medewerkers hebben na een aantal jaren ervaring opgedaan te hebben onder zijn leiding ervoor gekozen om op hun beurt een eigen horecabedrijf te starten.

Zo ook Marco. In 1999 begon hij samen met een zakenpartner in de Douanier in Eede. In 2001 startte hij Marco Polo, heel toepasselijk, aan de jachthaven in Breskens. Via een tussenstop in Cadzand-Bad nam hij tenslotte in 2007 Hart van Sluis van zijn vroegere leermeester over.

17_18-11-2009_7298.jpg

Hart van Sluis

 

Hart van Sluis is een veelzijdig horecabedrijf aan de Groote Markt, tegenover het historische stadhuis, het Belfort. Het is ondergebracht in de voormalige woning van de oud-burgemeester van Hootegem. Een mooi en sfeervol gebouw op de hoek van de Markt. De gevels zijn authentiek gerenoveerd, maar erachter schuilt een moderne, frisse zaak. Er is een ruim terras, een cafe gedeelte, voor een hapje en een drankje, maar ook een comfortabel ingericht restaurant, over drie verdiepingen, voor een uitgebreide en verzorgde maaltijd. Op de bovenverdieping is tevens een rookruimte en vergaderruimte voorzien.

De keuken biedt een keur aan gerechten. Er is een kleine kaart voor de lunch en tussendoortjes, een assortiment aan zoetigheden voor bij de koffie, hapjes voor bij de borrel en een uitgebreide a la carte kaart voor het diner. Een hardloper is het keuze menu, waarbij uit een selectie van gerechten een 3-gangen menu wordt samengesteld voor de vaste prijs van € 28,50.

Wanneer er iets te vieren valt met familie, vrienden, bekenden of collega's, bent u bij Hart van Sluis aan het juiste adres. Uw borrel, koffietafel, lunch, diner of feest wordt tot in de puntjes verzorgd.

Hart van Sluis is dagelijks geopend.